Renske Vosters

Fierce Bones is opgericht in 2015 door interieurstylist Renske Vosters. Wat ooit begon met het thuis bewerken van schedels, is inmiddels uitgegroeid tot een woonwinkel en het inrichten van woningen. Wie had dat ooit gedacht! Renske is een echte onderneemster en creatieveling op vele gebieden – met als specialiteit het inrichten van woningen en het vinden van modegevoelige woonitems. Verder heeft zij oog voor detail en staat klantgerichtheid bij haar hoog in het vaandel.

De eigenaresse van Fierce Bones Woonwinkel in Tilburg

Exclusieve Woonwinkel in Tilburg

Fierce Bones staat voor uniek en exclusief. Wekelijks zorgen wij voor nieuwe woonitems die volledig vallen onder de woontrends van nu. Onze inspiratie halen wij met name uit de collecties van Eric Kuster; een luxueuze woonstijl waarbij veel woonaccessoires en het gebruik van diverse structuren, centraal staan. In onze winkel vind je met name woonaccessoires en kleinmeubelen, maar ook voor grote meubelen – zoals banken en bedden – ben je bij ons aan het juiste adres. Echter presenteren wij deze meubelen niet in de winkel maar zijn deze op aanvraag te bestellen.

De woonwinkel van Fierce Bones in Tilburg

Het inrichten van woningen

Naast onze winkel doen wij ook de inrichting van woningen. We hebben namelijk gemerkt dat veel mensen vaak moeite hebben met het juist inrichten van hun woning. Zo ondervinden velen hinder bij het combineren van meubelen en het vinden van passende kleuren. Fierce Bones helpt je hierbij. Zo hebben wij ervaring met het inrichten van diverse woningen en geven wij tevens kleuradvies.

schelpenvaas in keuken