Voor een leuke klant in Helmond mocht Fierce Bones aan de slag met het herinrichten van de woning. Het huis was eerder ingericht door een andere stylist wat helaas een andere uitkomst had dan verwacht. Fierce Bones is toen razend snel in actie gekomen en heeft de woonkamer, hal, keuken en slaapkamer ingericht met unieke en exclusieve woonaccessoires. Inmiddels heeft het huis een mooie, sfeervolle uitstraling gekregen. Gelukkig een super tevreden klant die nu weer met veel plezier heerlijke avonden thuis spendeert.

Woonstijl

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van twee verschillende woonstijlen. Namelijk landelijke invloeden gecombineerd met een Eric Kuster stijl. De uitkomst is een chique en warme uitstraling waarbij wij accenten hebben gelegd op beige en bruin tinten.

huis ingericht door interieurstylist

Woonkamer

De woonkamer is er enorm op vooruit gegaan. Deze ruimte hebben we aangekleed met vele accessoires van diverse structuren en kleurtinten. Middels onder andere lampen, kaarsen, tafeltjes en spiegels hebben we de boel flink opgekrikt. Hier komt de Eric Kuster stijl goed tot zijn recht en was het hoofddoel het creëren van luxe en warmte.

Hal

Mede dankzij de vachtjes, kaarsen en schilderijtjes hebben wij de hal een stuk sfeervoller gemaakt. In deze ruimte komt de landelijke stijl het meest naar voren en fungeert het wandpaneel als echte eyecatcher.

Keuken

In de keuken hebben we gebruik gemaakt van de welbekende schelpenvaas inclusief orchideeën. De schelpenvaas is een uniek ontwerp en bekend dankzij de collectie van Eric Kuster. Ondanks de kleine toevoeging creëer je hiermee direct een ontspannen sfeer in de keuken en weergeeft het een strakke uitstraling.

Slaapkamer

Het slaapgedeelte was op het begin erg leeg en verlangde naar meer gezelligheid. Hier hebben wij voor gezorgd door enkel en alleen kussens met verschillende structuren en tinten toe te voegen. Ook middels slaapkamerkastjes en lampen hebben wij het geheel meer aangekleed en komt de ruimte nu meer tot zijn recht.

Hulp nodig?

Heb je een nieuwe woning of wil jij je huidige woning opnieuw inrichten? Fierce Bones helpt je hierbij graag! Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je moeite hebt met het creëren van één specifieke woonstijl, het combineren van kleuren, het combineren van (klein)meubelen of dat je de gehele ruimte (of meer ruimtes) sfeervoller wilt aankleden. In al deze wensen kunnen wij voorzien en bieden uiteraard alles op maat. Voor meer informatie en/of aanvragen kun je gerust contact met ons opnemen via 06-14 56 61 01 of info@fiercebones.com. Tot snel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.